Om deze redenen nodigen we je graag uit op donderdag 14 september om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) in de zaal van Restaurant De Burgemeester. Dan organiseren we een inspirerende ondernemersavond, speciaal voor starters en mkb’ers. Tijdens deze avond belichten we twee onderwerpen.

Zakendoen in Oirschot en de regio

Producten en diensten van ondernemers zijn onmisbaar voor ons en (andere) lokale overheden. Overheidsorganisaties zijn dan ook grote afnemers van bijvoorbeeld  ICT-producten, wegwerkzaamheden, bouwwerkzaamheden, maar ook als het gaat om specialistische kennis op het gebied van duurzaamheid, bedrijfsvoering en nog veel meer onderwerpen. Maar hoe maak jij als ondernemer nu echt kans op een opdracht? Hoe werkt zo’n inkooptraject bij een gemeente of andere overheidsinstelling? Een vertegenwoordiger van Bizob vertelt daar meer over. Bizob is partner voor inkoop- en contractmanagement voor meer dan 35 gemeenten en publieke organisaties in Oost-Brabant. Een gebied van ruim 700.000 inwoners!

Brainport voor starters en MKB-ers

Als ondernemer uit Oirschot ben je actief in de innovatieve Brainportregio. En interessante speler binnen dit gebied is Brainport Development. Brainport Development werkt als economische ontwikkelmaatschappij samen met vele partners aan het versterken van Brainport Eindhoven  Daarnaast biedt zij ook bedrijfsadvies, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, bedrijfsvoering, zakelijke samenwerkingen, maar ook bij het aantrekken van goed personeel. Welke kansen biedt Brainport (Development) voor jou? Een vertegenwoordiger van Brianport Development legt je dat graag uit tijdens zijn presentatie. 

Aanmelden

Ben jij erbij? Dan vragen we je om je aan te melden via onderstaande knop.
Het wordt een avond vol praktische inzichten en inspirerende kansen!

Meld je hier direct aan!

Terug naar overzicht