Als startende ondernemer komt er veel op je af bij het regelen van je belastingzaken. Zo ook voor startende ondernemer Peter (43), die als projectmanager op zzp-basis aan de slag is gegaan. Peter nam deel aan het webinar ‘Goede Start met de Belastingdienst’. Peter: “In ruim een uur kreeg ik verschillende concrete tips. Zo leerde ik meer over de verschillende aftrekposten. En wat wel en niet aftrekbaar is. Handig om te weten!”.

Om ervoor te zorgen dat het invullen van de eerste btw-aangifte van Peter en andere startende ondernemers zo goed mogelijk verloopt, zette de Belastingdienst ook de meest gestelde vragen rondom de btw-aangifte van het eerste kwartaal van 2024 op een rij.

Bron: Belastingdienst

 

 

"In ruim een uur kreeg ik verschillende concrete tips. Zo leerde ik meer over de verschillende aftrekposten. En wat wel en niet aftrekbaar is. Handig om te weten!"

Webinars

Wil je net als Peter ook deelnemen aan het webinar van de Belastingdienst? De eerstvolgende vindt plaats op 23 mei. Stel je vragen en je krijgt nog tijdens het webinar antwoord in de livechat.

Ondernemen en belastingen

Ook bij het Startersloket van jouw gemeente kan je terecht voor informatie over belastingen. Op 13 mei organiseren wij het webinar 'Ondernemen en belastingen' Ook hier wordt het onderwerp btw besproken, maar ook ander fiscale aandachtspunten zoals zakelijke kosten, afschrijven en aftrekposten.

Terug naar overzicht