Als KHN-lid profiteer je van de gezamenlijke kracht van ruim 17.500 horecaondernemers. Samen zijn we in de positie om het verschil te maken. Dat doen we onder andere op de volgende manieren:

Ledenvoordelen
Lid zijn van KHN levert direct financieel voordeel op. Je profiteert van gunstige prijzen en voorwaarden bij ruim 40 producten en diensten.

Lobby
We gebruiken onze lobbykracht om mee te denken, mee te praten en op te komen voor de belangen van de horeca. Dit doen we onder andere bij gemeenten en andere overheden. 

Advies
Als lid van KHN ontvang je persoonlijk advies en krijg je antwoord op al je vragen. Bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving en jouw rechten en plichten ten opzichte van verhuurders of leveranciers. Experts van KHN-advies staan voor je klaar, net als je regiomanager. 

Informatie
We weten wat er speelt in de branche. Je krijgt een wekelijkse update met het laatste horecanieuws, toegang tot mijn.khn.nl en wordt uitgenodigd oor KHN-events in binnen- en buitenland. Zo doe je inspiratie op en kun je netwerken met andere ondernemers. En dat al vanaf 335 euro per jaar. 

Agenda

16 september

Succesvol online

19.00 uur
Online
Terug naar overzicht